Verlichte optocht

PRIMA THUIS VERLICHTE OPTOCHT CARNAVALSVERENINGING DE SPROKKELAARS

Al jaren organiseert de Sprokkelaars, samen met de wagenbouwers, de verlichte optocht. Een fantastische afsluiter van het Carnavalsweekend. Momenteel kunnen we rekenen op diverse groepen die al jaren deelnemen. Om ook in de toekomst een verlichte optocht te kunnen organiseren staan wij open voor nieuwe deelnemers!

Dus lijkt het je leuk om met jullie Carnavalsvereniging deel te nemen, meld je aan! Sinds enkele jaren werken wij met starterspakketten. Dit is verlichting die wij beschikbaar stellen voor nieuwe groepen en een extra financiële bijdrage bovenop het startgeld, zodat we jullie op weg kunnen helpen. Tevens  is er vanuit de Sprokkelaars en de bouwgroepen genoeg technische kennis aanwezig om jullie te ondersteunen en helpen waar nodig.

Dit geldt niet alleen voor deelname met een grote wagen. Ook kleine wagens en/of loopgroepen kunnen deelnemen aan de Prima Thuis verlichte optocht!

Voor een sfeerimpressie verwijzen we je naar de foto’s en filmpjes op onze Facebook pagina.

Interesse of wil je meer informatie over het starterspakket? stuur een mail naar verlichteoptocht@sprokkelaars.nl en wij nemen contact met je op.