Zaterdag de Grote Lemelerveldse optocht.. Belangrijke info

De Grote Lemelerveldse Optocht Zaterdag 2 Maart.

De zaterdag optocht in ons mooie sprokkeldorp is weer aanstaande. Een ieder weet dat dit de start is van een aantal dagen fantastisch feest in ons Sprokkeldorp.

Dit jaar is de situatie en de route van de optocht anders i.v.m. de provinciale weg waar de op en afritten dit jaar zijn veranderd.

De route van de optocht zal dit jaar andersom zijn i.v.m.  met het aanrijden van de grote wagens welke nu het dorp binnenrijden via de vilsterse straat. De grote wagens die veelal van de andere kant van het dorp komen moeten nu de oversteek nemen aan de noordzijde van Lemelerveld.

Verzoek aan een ieder zoveel mogelijk de aanvoer routes via de vilstersedijk en de vilstersestraat vrij de houden van auto’s.

De grote carnavalswagens worden opgesteld op het plein en zullen vanaf daar de optocht in geleid worden.  Dus ook graag het plein aan de noordzijde (tussen de midden lantarenpalen en de kerkstraat) vrijhouden van auto’s.

De route van de optocht,  deze dus andersom t.o.v. voorgaande jaren

Start voor onze residentie (deze dus op dezelfde lokatie)

Vilstersestraat

DC Keersstraat

Hoogenboomstraat

DC Keersstraat

Kerkstraat

Ontbinding voor de wagens die weer de oversteek maken op kruising bij Zwakenberg, deze kunnen dan weer richting de oversteek.

Optocht verder ontbinding bij Reimink, zelfde als voorgaande jaren

 

Wij wensen iedereen een fijne carnaval en veel plezier tijdens de optochten.