Uitslagen Multilight Verlichte Optocht

Dinsdagavond 5 maart 2019. Rond kwart over zeven ging het licht uit in het centrum van Lemelerveld. Dat was het startsein voor de Multilight Verlichte Carnavalsoptocht.

Een prachtige heldere avond. Duizenden bezoekers waren naar Lemelerveld gekomen om de optocht te zien! De Dorpsstraat, Kroonplein en Vilstersestraat stond helemaal vol met toeschouwers. Ook langs het kanaal aan de BK-weg was druk. Via de luidsprekers waren Bjorn Cents en Tobias de Groot te horen, die verslag deden van de optocht. De nieuwe burgemeester van Dalfsen Erica van Lenthe was ook aanwezig in het Sprokkelaarsdorp.

De optocht was van een indrukwekkend hoge kwaliteit. Prachtig verlichte wagens, dansende verlichte groepen en veel muziek. Het is fascinerend om te zien hoe die dansende groepen op de maat van de muziek bewegen met al die lichtjes. In de buurt van zaal Reimink werden bij een van de wagens ook nog vuurpijlen afgeschoten.

Vooral de route langs het kanaal was heel erg mooi. De weerspiegeling in het kanaal was door het heldere weer opnieuw sprookjesachtig. Het is echt een feest om daar de optocht te bekijken. Veel bezoekers deden dat ook nadat ze eerst in de Dorpstraat en op het Kroonplein de optocht gezien hadden.

In de bomvolle residentie volgde nog de prijsuitreiking. Carnavalsvereniging De Sprokkelaars mag met trots terugkijken of twee fantastische optochten en een geslaagd carnavalsfeest.

Uitslag Wagens: Wagens 2019

Uitslag Loopgroepen: Loopgroepen 2019

 

Voor de puntenverdeling gegeven op de te beoordelen criteria kun je onderstaande bestanden bekijken.

jury wagens 2019 punten verdeling

jury loopgroepen 2019 puntenverdeling