PRIMA THUIS VERLICHTE OPTOCHT

Prima Thuis Verlichte Optocht Dinsdag 21 Februari 2023

Vanaf 19.30 uur zal de bonte stoet weer door het dorp trekken.

De Route: De route: Start bij de parkeerplaats sportpark, Nieuwstraat, Dorpsstraat, Vilstersestraat, Waterinkweg, Ds. C. Keerstraat, Kerkstraat, Dorpsstraat en vervolgens ontbinding Nieuwstraat.

Al heel wat jaren organiseren de Sprokkelaars de verlichte optocht samen met de wagenbouwers uit Lemelerveld, Heino en de Boskamp. Altijd een gigantische afsluiting van 4 dagen carnaval in ons Sprokkeldorp.

Alle wagenbouwers zitten al maanden in de diverse schuren om aan de wagen te werken. Het lijkt elk jaar weer groter en mooier te zijn. Een aantal jaren dat er geen optochten waren hebben natuurlijk wel zijn werking gehad op alle groepen. Maar als we om ons heen kijken lijkt een ieder al weer druk in de weer om het carnaval weer in te gaan.

Het beloofd dan ook weer een gigantisch spektakel te worden en wij verheugen ons op weer een geweldige verlichte optocht. Wij danken weer onze hoofdsponser Prima Thuis en alle andere sponsoren voor de fantastische ondersteuning.

Hieronder het informatie boekje van de verlichte optocht voor alle wagenbouwers

VOC boekje 2023

Mee doen met de Verlichte optocht???

Al jaren organiseert de Sprokkelaars, samen met de wagenbouwers, de verlichte optocht. Een fantastische afsluiter van het Carnavalsweekend. Momenteel kunnen we rekenen op diverse groepen die al jaren deelnemen. Om ook in de toekomst een verlichte optocht te kunnen organiseren staan wij open voor nieuwe deelnemers!

Dus lijkt het je leuk om met jullie Carnavalsvereniging deel te nemen, meld je aan! Sinds enkele jaren werken wij met starterspakketten. Dit is verlichting die wij beschikbaar stellen voor nieuwe groepen en een extra financiële bijdrage bovenop het startgeld, zodat we jullie op weg kunnen helpen. Tevens  is er vanuit de Sprokkelaars en de bouwgroepen genoeg technische kennis aanwezig om jullie te ondersteunen en helpen waar nodig.

Dit geldt niet alleen voor deelname met een grote wagen. Ook kleine wagens en/of loopgroepen kunnen deelnemen aan de Prima Thuis verlichte optocht!

Voor een sfeerimpressie verwijzen we je naar de foto’s en filmpjes op onze pagina en natuurlijk op Facebook en Instagram

Interesse of wil je meer informatie over het starterspakket? stuur een mail naar verlichteoptocht@sprokkelaars.nl en wij nemen contact met je op.