OPTOCHT MEI 2022

De grote Lemelerveldse optocht welke zou plaats moeten hebben gehad in Februari zal nu op 21 mei worden verreden..

Het is al weer een hele tijd geleden dat er een optocht door de straten van Lemelerveld heeft gereden. 2020 was voor het Lemelerveldse carnaval een goed weekend. Waar in het land en directe regio diverse optochten werden afgelast door de weersomstandigheden, hebben de Sprokkelaars tocht twee optochten kunnen organiseren. Zowel de zaterdag optocht als de Verlichte optocht hebben hun doorgang kunnen vinden.

Niet veel later na het carnaval werd de wereld anders. Al die verhalen kennen we…..

Nu in 2022 was de hoop op een te organiseren carnaval zeer groot maar medio december/ januari bleek het weer onmogelijk om carnaval te kunnen vieren. De koppen werden bij elkaar gestoken, de verenigingen, de wagenbouwers en alle buurverenigingen. Er is een nieuwe datum uitgekomen om toch een optocht te kunnen rijden. Zaterdag 21 mei. Samen met heel Salland zal dit weekend als een carnavals weekend doorgaan.

In Lemelerveld dus de zaterdagmiddag met de grote optocht. Naderhand als vanouds de prijsuitreiking in de Residentie. Het feest wordt het hele weekend georganiseerd. Dus ook de zaterdag avond en de zondag.

De route is als vannouds: De start is bij Residentie Reimink. De vilsterse straat in, vervolgen de Ds C. Keerstraat in, Hoogeboomstraat, Wederom de Ds C. Keersstraat, daarna de Kerkstraat op richting de residentie waar de ontbinding van de optocht zal zijn.

We hopen op een grote deelname dit jaar met mooie temperaturen. Laten we er een top optocht van maken.

Voor meer info over de optocht zie het Reglement.

Reglement optocht 2022