Prins en Jeugdprinses 2018

Prins Lukus 2.0

Prins Lukus Ludiek

Mijn naam is Luuk Kemerink, zoon van Petra en Oud Prins Ge de eerste en broertje van Bastiaan. 32 jaren jong en het dagelijkse leven werkzaam als kok tussen de zweedse balletjes bij Ikea in Zwolle. Sinds Carnaval 2003 samen met mijn Ivette uit de piepenplas en inmiddels vijf jaar woonachtig aan de Hoogenboomstraat.

Carnaval is mij met de paplepel ingegoten. Al voordat ik kon lopen sleepten mijn ouders Ge en Petra, enthousiaste leden van de vrienden van de Sprokkelaars, mij mee in de optocht. Ook ben ik geruime tijd trouw lid geweest van de fijne wagenbouw groep de Paria’s. Bovendien heb ik Carnaval zo’n 15 jaar meegemaakt van achter de bar bij onze residentie Reimerink. In die tijd heb ik Carnaval in Lemelerveld altijd gezien als een geweldig mooi feest. Ik ben dan ook zeer vereerd dat ik het nu vanaf deze kant mag gaan meemaken!

 

Princes Dieksie

_MG_5255

We hebben dit jaar een Prinses die de scepter zwaait tijdens het kindercarnaval.

Prinses Dieksie (Faya Kampman).

Graag wil ik de jeugd van groep 6 t/m 8 verwelkomen tijdens het tienercarnaval op vrijdagavond 9 februari. Ook hoop ik jullie te mogen begroeten tijdens de optochten in Lemelerveld en Vilsteren. Maandagmiddag 12 februari tijdens de kindermiddag begroet ik jullie met mijn raad van elf in Residentie Reimink.

Mijn raad van Elf bestaat uit:

_MG_5248

Manoek Waaijerink, Dean Berends, Jop Holterman, Tamar van der Sligte, Tycho Minkjan, Wesley Brok, Iris Tielbeke, Estee van Overbeek, Tom Veltien, Roxan van der Sligte, Rene ter Horst.