1e Elf Prinsentocht Groot succes (foto’s en Video)

De alternatieve 11 Prinsentocht van carnavalsverenging de Sprokkelaars, gehouden op carnavalszaterdag 2021 bleek een groot succes. De altijd creatieve leden van de Sprokkelaars riepen de inwoners van Lemelerveld op mee te doen aan hun: “Alternatieve 11 Prinsentocht”. De bedoeling was dat de inwoners zich aan konden melden met hun creaties in de voortuin of aan de woning.

Naar het aantal aanmeldingen werd de route bepaald, deze zou Prins Pé van ’t Café dan afleggen, gereden op een alternatieve wagen. Deze tocht werd live gefilmd waar, in tegenstelling tot de normale optochten niet de Prins en zijn gevolg en de deelnemers van de optocht in het middelpunt van de belangstelling stonden, maar de deelnemers die hun tuin versierd hadden.

Een heuse jury werd in het leven geroepen om de creaties te beoordelen. De deelname van de inwoners van Lemelerveld was enorm. Maar liefst 27 deelnemers hadden gehoor gegeven aan de oproep om mee te doen aan deze actie en natuurlijk volgeden zij ook één van de slogans van de Sprokkelaars op: blijf thuis, blijf gezond, blijf feestelijk!

De jury beoordeelde de deelnemers en kwam op de volgende top 5: op de 5e plek zijn geëindigd: de Graslanden, aangemeld onder de naam Hoonhorst, nummer 4: de kameraden van, en natuurlijk Rob Jansen Holleboom, op nummer 3 geëindigd: familie Besten uit de Mr. Gorisstraat, plek nummer 2 is voor een vriendinnengroep met hun opvolging, aangemeld onder de naam Karin Smeenk en de eerste plaats was voor de altijd creatieve en fanatieke fam. Van Zijl aan de Hoenderweg. Alle deelnemers bedankt voor de creaties en jullie deelname!

De Prins heeft de hele route gereden en moest zich daarna al snel op maken voor de “online Sprokkelaars bingo”. Mede door het enthousiasme van Dj Team ’t Einde en Dj Hitch werd ook deze bingo een succes. Vanuit huis konden de deelnemers genieten van een live stream om zo met alle deelnemers bingo te spelen. Al met al waren deze acties een doorslaand succes.

Echter merkte een van de deelnemers van de bingo nadien terecht op in de chat: dit was mooi, maar dit was ook 1 keer en hopelijk nooit weer, want we willen weer carnaval vieren met z’n allen in onze residentie! Mooi gesproken, Alaaf!

Klik hier voor de ==>>   Video

Eigen Foto’s:

Onderstaande foto’s door Hans Heerink: